Ik ben Marianne Oosterwijk, gehuwd en heb drie dochters. Ik heb me, na mijn verpleegkundige opleiding, gespecialiseerd in kinderverpleegkunde en Maatschappelijke Gezondheidszorg. Daarnaast heb ik een Docentenopleiding, Gestalt- en Ontwikkelingstraining, Reiki en, naast vele andere bijscholingen, ook een opleiding tot docent Shantala-babymassage gevolgd.

Als wijkverpleegkundige in de jeugdgezondheidszorg werkte ik vooral graag met groepen, gaf themabijeenkomsten, (a.s.) ouder- en peutercursussen en sinds vele jaren Shantala-babymassage, zowel in groepen als individueel.
Shantala is een bijzondere manier van benaderen en aanraken, wat de band tussen ouder en kind versterkt. Het bevordert een veilige hechting en kan veel gedragsproblemen op latere leeftijd voorkomen. Daarom vind ik juist deze manier van werken zo zinvol en helpend.

Vanaf 2008 heb ik een eigen praktijk als Babyconsulent. Hierdoor kan ik op een geheel eigen, professionele wijze al mijn kennis en ervaring gebruiken om ouders die eerste tijd, waarin er zoveel gebeurt met hen en de baby, te ondersteunen.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Verpleegkundig Babyconsulenten Nederland (VVVBN). Daarnaast ben ik lid van de vereniging voor Verpleegkundigen en Verzorgenden in Nederland (V&VN), de Vakgroep Shantalamassage Docenten (VSD), BIG-geregistreerd en ingeschreven bij de KvK onder nr. 24446665.
Logo Marianne Oosterwijk Babyconsulent

Marianne Oosterwijk